Контакт информации

ЈУ Меѓуопштински Центар за
социјална работа
Свети Николе

ул. „Вељко Влаховиќ“ бр.38а
2220 Свети Николе
Р. Македонија 
Телефон:
+389 32 443 305
+389 70 210 995
Е-пошта:
jumcsrSvetiNikole@mtsp.gov.mk

Контакт форма

[contact-form-7 id=”93″ title=”Контакт форма”]